Het Zuidelijk Toneel & Spoken Stories

Aanstekelijke jongerenvoorstelling over Helden

#HERO

Soufiane Moussouli en Luan Buleshkaj spelen een coronaveilige jongerenvoorstelling voor pleintjes, basketbalveldjes, sportzalen, scholen en theaters. Een vrolijke, interactieve en persoonlijke voorstelling over de betekenis van helden voor jongeren. Soufiane gelooft heilig in helden terwijl Luan vol zit met twijfels. De ene ziet in iedereen een held terwijl de ander het hele heldendom liever zou afschaffen.
Een voorstelling over helden en antihelden, over voetbalvaders en superhelden. En over vriendschap natuurlijk, daar kan geen heldendom tegenop.

Tickets & Data

Sorry, voor deze voorstelling staat momenteel niets gepland.

#HERO - teaser

Soufiane Moussouli

Soufiane Moussouli

Spoken word

Soufiane Moussouli is theatermaker, acteur, comedian en verhalenverteller, geboren en getogen in Lelystad. Soufiane is autodidact en leerde het theatervak bij jongerentheatergroep DEGASTEN in Amsterdam West. Hij heeft als theatermaker inmiddels drie succesvolle solovoorstellingen.

Luan Buleshkaj

Luan Buleshkaj

Spoken word

Luan Buleshkaj is een Amsterdammer met Kosovaars-Albanese wortels, geboren en getogen in De Baarsjes. Luan is woordkunstenaar in de breedste zin van het woord. In september 2020 won hij met zijn voorstelling Leeuwenkind (geregisseerd door Soufiane Moussouli) de Beste of Fringe 2020 tijdens het Amsterdam Fringe Festival en een maand later sleepte hij de Shaffy Cheque in de wacht bij het Amsterdams Kleinkunst Festival.

Peter Vandemeulebroecke

Regie

Piet Menu

Artistiek advies

Tim Verbeek

Productie

Fouad Lakbir

Educatie

Tom IJpelaar

Techniek

Stan Bannier

Techniek

Emile van Gils

Techniek

Arco Middendorp

Decorbouwer

Blijf in contact met
Het Zuidelijk Toneel