Het Zuidelijk Toneel & Club Gewalt

Een mini-operette vol bazige hofdames, dansende pruiken en verhitte ontmoetingen

Drei, vier, flirt mit mir

Na Eins, zwei, Schweinerei tellen we door naar Drei, vier, flirt mit mir. Met grote zin en nood buigen wij ons opnieuw over een negentiende eeuwse farce van Johann Nestroy. Ditmaal is deze komische mini-operette geen totale chaos met blote billen, maar gaan we voor 100% doorgecomponeerd plus mooie jurken en pruiken. Vijf acteurs/dansers lokken ons via de waterput, de slottuin en het kasteel, in de armen van de ware liefde.

Tickets & Data

Sorry, voor deze voorstelling staat momenteel niets gepland.

Theaterkrant

“Het Zuidelijk Toneel en Club Gewalt sturen in dertig doordenderende en uiterst vermakelijke minuten het publiek met een wezenlijk stukje maatschappijkritiek naar huis (het blijft tenslotte Moeremans Parade of niet).”

Theaterkrant

“Tussen alle vrolijke ongein door is er en passant op muzikaal vlak heel wat te genieten, bijvoorbeeld in de vele meerstemmige klankcomposities en onverwacht mooi gezongen dialogen.”

Trouw

“Een klucht over de vloek van rode haren, gespeeld door een vijfkoppig ensemble, dat steeds in zingen uitbarst.. ..de pruiken, de liedjes en het contact met het publiek zijn vermakelijk.”

Sarah Moeremans

Sarah Moeremans

Regie, vertaling en bewerking

Sarah Moeremans (1979) is artistiek directeur van Het Zuidelijk Toneel. Sinds 2021 is ze betrokken als vaste regisseur en co-artistiek leider bij het gezelschap. Sarahs werk is filosofisch reflectief met een vleugje satire en taal als de belangrijkste bouwsteen. Sinds 2013 werkt ze zeer regelmatig met schrijver Joachim Robbrecht. Bij Het Zuidelijk Toneel maakte ze o.a. de succesvoorstellingen Rijgen, What Ever Happened to Mr. Pete?, Shut Up and Play with Me en Mission Molière.

Club Gewalt

Spel & Compositie

Joachim Robbrecht

Dramaturgie

Anne van de Wetering

Dramaturgie

Johann Nestroy

Tekst

Joep van der Geest

Vertaling, bewerking en spel

Gillis Biesheuvel

Vertaling, bewerking en spel

Louis van der Waal

Spel

Alicia Boedhoe

Spel

Robbert Klein

Compositie

Suzanne Kipping

Compositie

Amir Vahidi

Spel

Gerty van de Perre

Spel

Loulou Hameleers

Spel

Sanna Elon Vrij

Spel

Piet Menu

Artistiek advies

Daphne de Winkel

Kostuums

Stan Bannier

Lichtontwerp

Rianne Valstar

Productie

Joris van Oosterhout

Eerste inspediënt

Sofie Knijff

Fotograaf

Blijf in contact met
Het Zuidelijk Toneel