Een productie van Stichting Doewet in coproductie met Het Zuidelijk Toneel, Twenty8 Productions, George Visser Productions, Vereniging Ons Suriname

Musical

Boni

We moeten onze Helden eren. Helaas durven we al eens iemand te vergeten in onze Vaderlandse geschiedenis. Boni is zo iemand. De geschiedenis van Suriname is geen verhaal van lijdzame onderwerping maar kent juist een geschiedenis van zwaar verzet. Daarin loopt Boni voorop.

Piet Menu

“'Kun je als groep eenzaam zijn omdat jouw verhalen, jouw geschiedenis nooit wordt verteld? Ja, zeer zeker. In Boni zetten we een volgende stap om de helden en verhalen uit het verleden te eren. Tip! Lees ook de reeks Verzwegen Geschiedenis in de Correspondent.'”

Specificaties

Stanley Burleson

Stanley Burleson

Regie

Musicalduizendpoot Stanley Burleson begon zijn carrière in de musical Cats en speelde daarna o.a. grote rollen in Les Misérables, Elisabeth, Beauty And The Beast, Evita, Miss Saigon en We will Rock you.

Stanley deed de choreografie voor meerdere televisieprogramma’s en theatershows zoals Filmpje van Paul de Leeuw, Was Getekend, Annie M.G, The Christmasshow, Zodiac en The Adams Family.

Sinds enkele jaren regisseert hij ook voorstellingen waaronder de productie SLÄPSTICK en CARO van Efteling Theaterproducties.

Lars Boom

Schrijver

Norman van Geerke

Compositie & muzikaal leider

Jomecia Oosterwolde

Choreografie

Piet Menu

Dramaturgie

Educatie