Het Zuidelijk Toneel & BOG.

een tweede poging het leven te herstructureren

BOG.2

Vier dertigers proberen het gehele leven te herstructureren. Tien jaar nadat ze als prille twintigers een eerste poging deden om dat wat je ‘je leven’ noemt te overzien, pogen ze het als dertigers opnieuw. Ze zoomen voor een tweede keer uit op de complexe veelheid van het bestaan, hopend dat het grotere geheel duidelijk wordt. Net zoals wanneer je vanuit een opstijgend vliegtuig de structuren van de chaotische stad herkent. 

Artistiek leider Piet menu over deze voorstelling

“Toen ik de eerste van BOG. zag was ik verkocht, je voelde al dat deze voorstelling een kiem was voor vele levens, misschien wel een collectief? En zo geschiedde. Ik ben nu al benieuwd om de oorspronkelijke tekst naast de oude te leggen en te zoeken naar hun wijsheden en ervaringen verzameld door tien jaar ouder te worden.”

BOG.

BOG.

Maker

BOG. is de collectie van theatermakers Judith de Joode, Benjamin Moen, Sanne Vanderbruggen, Lisa Verbelen, dramaturg Roos Euwe en zakelijk leider Anne Baltus. BOG. maakt filosofische, talige, muzikale voorstellingen over wezenlijke thema’s uit het leven van ieder mens

Benjamin Moen

Maker & speler

Judith de Joode

Maker & speler

Lisa Verbelen

Maker & speler

Sanne Vanderbruggen

Maker & speler

Roos Euwe

Dramaturgie