the crow knows where the children go

Aan ons toekomstige publiek (alleen volwassenen!),

Ergens, hier ver vandaan, bestaat een plek die De Kinderberg heet.
Jij zult deze plek nooit kunnen vinden, omdat je volwassen bent. Maar wij kunnen je er wel mee in contact brengen, omdat wij kinderen zijn.  Op De Kinderberg leven hele speciale kinderen die aan ons doorgegeven hebben dat we een voorstelling moeten maken, een voorstelling voor jou. Dat zijn wij nu aan het doen, ergens in een theatertje in de stad. Als onze voorstelling af is moet jij komen kijken. Wat we precies gaan doen kunnen we nog niet zeggen, want van de kinderen van De Kinderberg moet het een geheim blijven. En van ons ook trouwens. Er zal in ieder geval muziek zijn, en dans en veel kostuums. En kraaien. Ja dat kunnen we wel al zeggen: aan het eind zullen de kraaien komen. En iemand die jij lang geleden misschien al bent kwijtgeraakt.
Maar eerst….. eerst kom jij.

 

Tot snel.

Marit, Minne, Benz, Lucas, Lise, Marieke, Casper, Linne, Djinn Fee, Nash, Finn, Danique, Nadine, Tom, Nanne en Lidewij
 

inhoud

The crow knows where the children go is een voorstelling van Alexandra Broeder voor volwassenen gespeeld door zestien Brabantse kinderen. De voorstelling vindt plaats op een geheime locatie. Als je een kaartje koopt, lichten we een tipje van de sluier op en kom je erachter waar je ongeveer moet zijn. Anders zal je het nooit weten.
 
Lees hier een beknopte biografie over Alexandra Broeder >>

credits

concept en regie Alexandra Broeder
spel Marieke van Baaren, Minne Cleven, Casper van Deventer, Linne van den Diepstraten, Benz Dovern, Marit van Eijk, Lise Gerritsen, Finn van Lonkhuijsen, Nash van Rijzingen, Nadine Roffel, Lidewij Scholten, Tom Schut, Lucas Siljée, Djinn Fee van der Velden, Danique van de Ven, Nanne de Wolf
decor- en kostuumontwerp Sacha Zwiers
composities Roald van Oosten
lichtontwerp Theun Mosk
regieassistentie Talla Dirkzwager

fotocredits © Kamerich & Budwilowitz/EYES2

pers

Op 19 april uitgezonden in het programma CulTuur op Omroep Tilburg.
Bekijk hier het item >>