Het Zuidelijk Toneel, BOG. en Nineties Productions

Grote zaal-debuut van twee bange jongetjes

Under Pressure

Groei is de norm. Stilstand de dood. Of in ieder geval de vergetelheid... Van persoonlijke ontwikkeling tot de wereldeconomie. Wat niet groeit, doet niet mee. Terwijl de hele planeet op het randje van een burn-out hangt, beklimmen theatermakers Benjamin Moen en Yannick Noomen de grootste podia van Nederland om samen met toetsenist, componist en producer Niels Broos de tijdgeest te bezingen.

Tickets & Data

Sorry, voor deze voorstelling staat momenteel niets gepland.

Volkskrant ★★★★☆

“Under Pressure is een feest der mogelijkheden”

Theaterkrant, Keuze van de Criticus

“De controle bewust durven verliezen op het podium en hem zelf weer oppakken is net zo indrukwekkend als de grote zaal bespelen als beginnende maker, en voor beide verdienen Noomen, Moen en Broos lof.”

Scènes ★★★★☆

“Fraai is hoe de jonge makers zich naar hartelust uitleven in de mogelijkheden die de grote zaal biedt, wat prachtige beelden tot gevolg heeft”

Altijd iets te doen
  • In de aanloop naar de voorstelling Under Pressure organiseren we: ProefDRUK: een ongedwongen ontspannen donderdagavond waar we het met een pilsje in de hand hebben over de druk op onze schouders.

    Tickets

In de aanloop naar de voorstelling Under Pressure organiseren we: ProefDRUK: een ongedwongen ontspannen donderdagavond waar we het met een pilsje in de hand hebben over de druk op onze schouders.

Tickets

BOG., Nineties Production & HZT

Benjamin Moen

Concept en spel

Yannick Noomen

Concept en spel

Niels Broos

Muziek

Vincent Rietveld

Eindregie

Roos Euwe

Dramaturgie

Piet Menu

Dramaturgisch advies

Julian Maiwald

Scenografie

Sanne Vanderbruggen

Tekstbijdrage

Anne Maike Mertens

Medemaker

Stan Bannier

Techniek

Marketing en PR

Blijf in contact met
Het Zuidelijk Toneel