Het Zuidelijk Toneel & BOG.

is not a solo by Lisa Verbelen and Hendrik Lasure

TWO.

TWO. - Lisa Verbelen haar derde solo na ONE. en ALL. - gaat over tegenstellingen en wordt daarom geen solo maar een duet. Ze nodigt Hendrik Lasure, gelauwerd jazzwonder uit België, uit om een theatraal concert, een muzikale performance, iets tussen een concert en voorstelling in te maken.

Omschrijving

Specificaties

Artistiek leider Piet Menu over deze voorstelling

“Lisa Verbelen is een van de meest innemende persoonlijkheden op een podium die ik ken. Haar open blik geeft je zicht op haar binnenwereld. TWO. onderzoekt één van de meest simpele manieren in onze hersenen om de wereld hanteerbaar te maken: de tweedeling. Het lijkt zo logisch en zo simpel maar het heeft zo een grote consequentie voor ons denken. Dat ze samen met Hendrik Laseure op het podium gaat staan, maakt het feestje compleet.”

Lisa Verbelen

Lisa Verbelen

Maker & speler

Lisa Verbelen (1988) is een Nederlandse theatermaker. Ze maakt deel uit van het Vlaams-Nederlandse collectief BOG.-collectie

Hendrik Lasure

Hendrik Lasure

Maker & muzikant

Hendrik Lasure (Brugge, 1997) studeerde piano aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel waar hij in 2017 afstudeerde met een Toots Thielemans Jazz Award.

Suze Milius

Eindregie

Roos Euwe

Dramaturgie

Timo Merkies

Techniek

Partners

Educatie